TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tamay Akademi Hamburg Armada Evrentsaal de yapılan programda büyük ilgi gördü!

Dilek Gündoğan ve Nazan Nil Dalgıç öncülülüğünde yapılan programa ünü bir çok ülkeye yayılana meridyen terapi eğitmeni ve enerjist Tamay Çelik, katılımcılara meridyen terapi ve enerjiler hakkında geniş bilgi verdi..

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2024 21:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2024 21:47
Kaynak: Haber Merkezi
istanbulnews.com.tr
Tamay Akademi Hamburg Armada Evrentsaal de yapılan programda büyük ilgi gördü!

Gümüş eldiven ile Meridyen terapi, Geleneksel Çin tıbbının geliştirdiği ve uzakdoğu masajlarının  bir çoğunu içinde barındıran  ve teknoloji ile pratikleşmiş  yeni nesil terapi yöntemi..


Meridyen; Tüm bedene enerji taşıyan kanalların adıdır.

Geleneksel Çin tıbbi derki bir çok hastalık vardır ama bu hastalıkların çok az sebepleri vardır.Tüm hastalıkların nedeni meridyen kanallarının tıkanması ile olur.

Meridyen terapi ile kanallarındaki tıkanıklığı açarak vücudun ihtiyacı olan  hayat enerjisini (çi ) vücuda yeniden sağlayarak, kendi kendini iyileştirme gücünü aktifleştirir.

Meridyen Terapi, Boyun ve bel fıtığı başta olmak üzere her türlü ağrı sendromlarında, postür bozukluklarında, kas romatizmalarında, yumuşak doku romatizmaları, kireçlenme, cilt problemleri, uyku problemleri, yorgunluk sendromları, menopozla ilişkili şikayetlerde, huzursuz bacak, inme, Parkinson gibi nörolojik hastalıklarda, mide-barsak problemleri, hemoroid ve Birçok kas iskelet sistemi rahatsızlıkları başta olmak üzere, uyku problemleri reglidönemi menepozla ilişkili şikayetler cilt problemleri dolaşım ve bağışıklık problemleri problemleri hemoroid prostat gibi bir çok hastalığın iyleşmesindr etkili bir terapi yöntemidir.

Benden enerjileri dengelendiğinde susus kalmış toprağın suya kavuşması gibi, enerjiler gerekli yerlere ulaşmasıyla kendi kendimizi iyleştirme gücümüz aktıfleşir ve iyleşme başlar..

Meridyen terapi faydaları; Meridyen terapinin 1 seansı 10 klasık masaja eş  değerde vücutta etki yapar ayrıca 6 km koşmaya eş değerde yağ yakımı sağlar, toksin  atar, kan dolaşımı ve metobolizmanın iyileşmesini sağlar, bağışıklık sistemini güçlendirir, hücre aktivasyonunu sağlar, ödem atar, kemik ve kasları güçlendirir, uyku kalitesini arttırır, damar tıkanıklıklarını açar, Endokrin sisteminin düzenlenler, dermotolojik olarak onarım sağlar, kilo vermeyi hızlandırır.. dedi 2 günlük organizasyon yoğun talep üzerine 2 gün daha uzatıldı hamburg daki  seminer sonrası Fransa da meridyen terapi eğitimi ve semineri için  gideceğini söyledi..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.