TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Vip Dental ile güzelliğinize güzellik katın.!

Daha güzel gülmek için Türkiye'ye geliyorlar Sağlık turizminde dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer alan Türkiye, bu alandaki başarısı sayesinde deyim yerindeyse şampiyonlar liginde yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 19:18
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
istanbulnews.com.tr

Alanında uzman hekimlerin dokunuşlarıyla birçok misafirin Türkiye'den mutlu ayrıldığını anlatan Türkiye Vip Dental İşletmes Sahibi Ebru Kılavuz, "Yurt dışından gelen hastalar daha çok gülüş tasarımı için geliyor. Hekimlerimizle birlike ortak bir karar verip, buna göre bir tasarım oluşturuyoruz. Daha sonra botoks, dolgu işlemleriyle de hastayı mutlu bir şekilde uğurluyoruz" dedi.
Türkiye  birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında yurt dışındaki insanları cezbediyor. Hekimlerin alanından en iyi olmasıyla birlikte sağlık turizmi her geçen gün büyüyor. Kaliteli firmalar, fiyat politikaları ve uzman hekimlerin başarıyla birlikte özellikle Avrupa ve Orta Doğu'dan birçok insan Türkiye'nin yolunu arşınlıyor. O başarılı firmalardan biri de Türkiye Vip Dental... İstanbul'da hizmet veren firma, alanının en iyi hekimleriyle çok başarılı işlere imza atıyor. Firma sahibi Ebru Kılavuz ile sağlık ve sağlık turizmini konuştuk.
"SAĞLIK İŞİN BAHANESİ OLUYOR"
6 yıldır İstanbul'da faaliyet gösterdiklerini belirten Kılavuz, "Hem uzman hekim kadromuz hem de fiyat politikamızla birlikte hastalarımızın buraya gelmelerini kolaylaştırıyoruz. Ayrıca hastalarımızın buraya gelmesi turistik anlamda da ülkemize katkı sağlıyor. Çünkü Türkiye'de çok fazla gezilecek ve görülecek yerler var. Birazcık sağlık işin bahanesi oluyor. Daha çok Orta Doğu ülkelerinden ve Avrupa'dan hastalarımız geliyor. Sanırım oralarda yayınlanan dizilerimiz ve filmlerimiz bunda etkili oluyor. Çünkü çok sayıda hastamızın, 'Burak Özçivit'in dişleri gibi olsun, Beren Saat'in burnu gibi olsun' şeklinde talepleri oluyor. Bu gibi durumlarla çok karşılaşıyoruz" diye konuştu.
"İSTANBUL'UN BİR TILSIMI VAR"
Türkiye'nin merak uyandıran bir ülke olduğunu ifade eden Kılavuz, "Türkiye'de coğrafik anlamda çok fazla gezilecek ve görülecek yer var, bu da merak uyandıran bir şey... İstanbul'un ayrı bir tılsımı var. Bu anlamda çok fazla misafiri buraya getirip, ağırlıyoruz. Fiyat politikalarımız ve tabi ki hekimlerimizin alanında en iyi olmasından dolayı da hastalarımız buraya geliyor. Yurt dışından gelen hastalar daha çok gülüş tasarımı için geliyor. Bununla ilgili bazı teknikler var. Hekimlerimizle birlike ortak bir karar verip, buna göre bir tasarım oluşturuyoruz. Daha sonra botoks, dolgu işlemleriyle de hastayı mutlu bir şekilde uğurluyoruz" dedi.
GÜZELLİK MERKEZLERİNE DİKKAT!
Türkiye'yi ve hekimleri tanıtmayı amaç edindiklerini de ifade eden Kılavuz, "Ancak buna çok fazla ticari olarak bakan kurumlar olduğu için hastayı çok fazla memnun etmeden gönderebildikleri oluyor. Biz de buna çok fazla şahit oluyoruz. Kullanılan botoks malzemelerinin orijinalliğiyle ilgili birçok sorun kulağımıza geldi. Bunlar da hastanın sağlığını etkileyecek olumsuz şeylerdir. Kalite standartlarını düşüren çok fazla klinik veya güzellik merkezi var. Buraya gelen hastaların bilinçli olması gerekiyor. Sadece dış görünüşe odaklanmamalılar,  kullanılan malzemeyi mutlaka sormalılar" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.