TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vital Grup, sağlık hizmetlerini tek çatı altında topladı.

VFORYOU ile yenilikçi ve kaliteli hizmet Topoğlu Holding tarafından inşa edilen ve Türkiye'nin ilk sağlık oteli olan Vital Fulya Plaza, sağlık turizmi noktasında hizmet etmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2024 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2024 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
istanbulnews.com.tr

Yenilikçi ve kaliteli hizmet anlayışını kendisine düstur edinen Vital Grup, bünyesindeki sağlık turizmi şirketlerini VFORYOU ismiyle tek bir çatı altında topladı.
1981 yılında inşaat faaliyetlerine İstanbul Şişli bölgesinde başlayan Topoğlu Holding, 1992 yılında şirketleşmiş ve Topoğlu İnşaat markası altında faaliyetlerine kurumsal olarak devam ediyor. Teşvikiye, Nişantaşı, Osmanbey gibi İstanbul'un hem konut hem de iş konusunda önde gelen semtlerinde yaptığı yapılar ile dikkat çeken Topoğlu Holding, yenilikçi bakış açısıyla olmayanı Türkiye'ye kazandırıyor. Bu bakış açısıyla Topoğlu Holding, 2014 senesinde “Dünyanın en sağlıklı binası “ konsepti ile Türkiye’nin ilk doktor muayenehane merkezi olan Vital Fulya Plaza’yı hizmete açtı. 2019 yılında ise turizm firması olan Vital Otel turizm A.Ş.'yi kurarak, sağlık turizmi alanında da hizmet vermeye başladı. Sağlık alanında başarılı adımlarla ilerleyen Vital Grup, şimdi daha hızlı, daha kaliteli ve daha yenilikçi hizmet vermek için bünyesindeki sağlık turizmi şirketlerini VFORYOU ismiyle tek bir çatı altında topladı.
"ESTETİK, ONKOLOJİ VE DİŞ TEDAVİLERİ İLK SIRADA"
Sağlıktan turizme, inşaattan işletmeye kadar birçok alanda faaliyet gösterdiklerini belirten Vital Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Topoğlu, "Sağlık turizmi ülkemizde her geçen gün artıyor. Hekimlerimizin kalitesi, hastanelerin modern olması, hizmet sektörünün çok başarılı olması bunda etkendir. Yurtdışından gelen hastalar aslında tek bir branşa gelmiyor. Estetik, onkoloji, cerrahi bir işlem için de gelenler var. Aslında bütün branşlar talep ediliyor. Ama bunun en başında estekik, onkoloji ve diş tedavileri geliyor. Türkiye, turizmle aslında Özal döneminde tanıştı. Onun yaptığı yatırımlar sayesinde bugünkü noktalara geldik. Turizmim yanında çok ciddi manada bir de sağlık turizmi gelişti. Bu da insanların dertlerine deva olmanın yanı sıra bunu aynı zamanda tatile de çevirme fırsatı sunduğu için Türkiye, bu manada dünyaya söz sahibi olacağını gösterdi" diye konuştu.
"ÇITAYI HER GEÇEN GÜN YUKARI ÇIKARIYORUZ"
Orta Doğu'dan ciddi bir hastanın geldiğini ifade eden Topoğlu, "Avrupa'dan da gelen hastalar var ancak Orta Doğu, bizi çok tercih ediyor. Hem yakın  olmasından hem kültür benzerliğinden dolayı Türkiye'ye geliyorlar. Bizde sunduğumuz hizmetlerle çıtayı her geçen gün yukarı çıkarıyoruz. Biz Vital grup olarak bünyemizdeki sağlık turizmi şirketlerimizi VFORYOU ismiyle tek bir çatı altında topladık. Hastalarımızın rahat konaklayacağı, hastane ortamı gibi bir bakım alabilecekleri bir otel konsepti tasarlayarak sağlık turizmi noktasında ilk sağlık otelini hayata geçirdik. Aynı zamanda yine aynı caddede bulunan Vital Plaza'yı hayata geçirdik. Burada da 80'in üzerinde alanında uzman doktor kadrosu var. Dolayısıyla hem sağlık hem de turizm sektöründe bir ilki yaparak, hepsini tek çatı altında topladık. Bu da insanların İstanbul'a gelmeleri noktasında artı bir katkı sağlıyor. Şehirden kopmadan yürüme mesafesinde tüm işlerini halledebiliyorlar. 12 ay boyunca bir turist gelişi oluyor. Bir paket halinde yani hem sağlık hem turizm olarak ülkemize geliyorlar. Ülkemizin değerine değer katmaya, ülkemize döviz getirmeye, ülkemizin pozitif manada reklamını yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.